HANDELSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Mapeo.dk
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Mapeo.dk

Generelle salgs- og leveringsbetingelser:
Alle priser hos Mapeo – på web-adressen https://www.mapeo.dk er incl.moms.
Fragten er 43 til pakkeshop eller 65 kr hjem til adr ved forsendelser i Danmark. Alle pakker sendes direkte til adressen med GLS.

Mapeo.dk sender ikke uden forudgående aftale til udlandet og der vil tilkomme ekstra gebyr.
I denne butik kan du bestille dine varer online 24 timer i døgnet. Vi sender hurtigst muligt, når ordren er genenmført.

Vi tager imod følgende betalingsmetoder:

Kreditkort
Dankort, Visa Electron, Mastercard DK, Mastercard, Visa, JBC, Maestro, Maestro DK.
Beløbet trækkes først fra din konto, når ordren er afsendt fra os med Post Danmark.

Bankoverførsel ved forudbetaling til vores konto
Regnr. 4728 Kontonr. 4728257695

Der kan også betales til mobilpay i shoppen.

Om sikkerheden ved kreditkort betaling
Denne betaling benytter Quickpay Betalingssystem og er godkendt og certificeret af Nets (det der tidligere hed PBS). Al kommunikation mellem Quickpay Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Quickpay Betalingssystem og Net´s betalingsserver.

Hvorfor viser browseren ikke hængelåsen/sikkerhedssymbolet?
SSL kryptering sikrer, at transaktionsinformationen bliver sendt sikkert mellem dig og serveren. Det at køre en sikker SSL forbindelse medfører desværre også, at browseren bliver lidt langsommere. One.com WebShop benytter frames for at gøre navigationen nemmere og sideopdateringer hurtigere og mere effektiv. Derfor har vi valgt kun at placere SSL kryptering på de forms/frames som indeholder følsomme data (eks. indtastningssiden for dankort). Da sider som produktmenuen og kurven ikke indeholder følsomme oplysninger har vi valgt ikke at køre dem krypteret for ikke at sløve dem ned.

Desværre (men ikke uden grund) vil browseren ikke vise hængelåsen/sikkerhedssymbolet medmindre hver eneste frame på siden er SSL krypteret. Derfor, når kun en frame er krypteret, vil browseren altså fremstå uden hængelåsen/sikkerhedssysmbolet. Men dette betyder ikke at den side som benyttes til dankortbetalingen ikke er sikker.

Du kan verificere at framen med dankort betalingssiden er SSL krypteret ved at højere-klikke inde i framen og vælg egenskaber/properties. Her vil browseren bekræfte, at denne side er sikret med SSL forbindelse.

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes via email.

Leveringstid:
Angives på ordrebekræftelse, normal leveringstid ca. 1-3 hverdage fra modtagelse af ordre. Ordren leveres til din dør med GLS. Skulle det ske, at varen ikke er på lager, vil du blive notificeret herom på email, senest 2 dage efter at du har lagt din bestilling. Leveringstidspunkt og transport levering af varer fra Mapeo anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS.

Da vi forhandler flere hundrede forskellige produkter, er det ikke muligt for os at lagerføre alle varer. Derfor kan der være længere leveringstid på nogle produkter.

Reklamationer/mangler:
Risikoen for varer købt i Mapeo.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Mapeo, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Mapeo. Du kan kontakte os via kontakt@mapeo.dk eller på telefon 26296680. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode Mapeo har stillet dig i udsigt.

Fortrydelses-/bytteret:
Hos Mapo har man 14 dage til at meddele, at man fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Køber kan fortryde et køb, selvom varen er blevet prøvet på. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Varen skal ligeledes være fri for smuds etc. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. Dette prissættes af Mapeo. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

VED RETUR

BRUG RETURSEDDEL DU FINDER I SHOPPEN OG VEDLÆG i DIN PAKKE MED ALLE OPLYSNINGer.

Du kan købe returlabel i shoppen eller du kan sende din returpakke til adr.

Mapeo

merkuvej 3.b dør 2

7430 ikast

26296680

.
Fragt og evt. ekspedionsgebyr krediteres ikke. Hvis ikke alt er intakt og de 14 dages returret er overskredet, kan vi ikke påtage os at tage varen retur.

Produktbeskrivelser og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Mapeo.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Mapeo´s side, er denne af vejledende art. Mapeo indestår for, at varer der er CE-mærket opfylder kravene hertil.

Farver:
Farverne kan varierer fra billederne til den virkelige varer.

Forbehold:
Der tages forbehold for trykfejl i tekst og priser, fejl i billeder, modelændringer, udsolgte varer, samt prisstigninger.