Zizzi Nyheder og Zizzi Tøj

Zizzi er Danmarks måske mest kendte storpige tøj mærker, og der er derfor en stor sandsynlighed for at du allerede har en Zizzi kjole i din garderobe. Hos Zizzi går man meget op i at designe tøj til plus size piger, som er smart og moderigtigt tøj, der passer til smukke former. Zizzis tøj er kendetegnet ved at følge nutidens tendenser og den mode der er oppe i tiden. Tøjet er lavet med gode pasformer, som er tilpasset de kvindelige kurver. Zizzi er mode til alle aldre. Læs mere om Zizzi

Viser alle 10 resultater

kr.299,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms
kr.349,00 inkl. moms
kr.349,00 inkl. moms
kr.179,00 inkl. moms
-45%
kr.109,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms
kr.399,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms

Gavekort

Gavekort

kr.100,00kr.1.000,00 inkl. moms

 

Køb en ny Zizzi kjole

Selvom Zizzi laver et stort udvalg af tøj, så er en af deres mest populære varer deres lækre kjoler. Derfor er sandsynligheden for at du har en kjole fra Zizzi i din garderobe også stor. Har du det ikke allerede, så skal du dog ikke tabe modet, da du har mulighed for at købe en nemt hos Mapeo. Vi fylder løbende lageret op med nye og lækre varer, og derfor kan du også altid finde den rette kjole til enhver lejlighed - for ikke at nævne at du løbende kan få et godt tilbud Zizzi kjoler.

Zizzi nyheder til garderoben

Vi får løbende nyheder fra Zizzi på lager, og så snart de kommer ind, så sørger vi for at de kommer på webshoppen. Hvis du aldrig vil gå glip af Zizzi nyheder og andet lækkert nyt storpige tøj, så vil vi anbefale dig at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her kommer vi løbende med nyheder, ligesom du ikke kommer til at gå glip af tilbud på Zizzi tøj, løbende Facebook Live salg og lignende. Vores udvalg fra Zizzi er stort, og du kan derfor finde forskellige kategorier fra Zizzi, som fx:
  • Zizzi kjoler
  • Zizzi natkjoler
  • Badedragter og Zizzi badetøj
  • Zizzi BH
  • Zizzi bukser
For bare at nævne nogle få af de mange forskellige tøjkategorier vi har, af dit yndlings Zizzi tøj. Med andre ord, så er Mapeo din nærværende og inspirerende Zizzi webshop.

Zizzi tøj

Vi håber at du kan finde din næste favorit blandt vores Zizzi tøj, eller en af de mange andre lækre storpige tøjmærker som vi fører. Har du spørgsmål til tøjet, eller nogle ønsker, så er du velkommen til at skrive til os, og så vil vi hjælpe dig på bedst mulig måde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at forny din garderobe med vores store udvalg af Zizzi tøj.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.