Tøj nyheder i store størrelser

I denne kategori finder du det nyeste tøj og den nyeste mode indenfor plus size moden. Mange producenter har 6 nye kollektioner hvert år, så du vil jævnligt opleve, at der kommer nyt i denne gruppe.

Læs mere om plus size nyheder her

Viser 1–12 af 297 resultater

kr.499,00 inkl. moms
kr.699,00 inkl. moms
kr.499,00 inkl. moms
kr.299,00 inkl. moms
kr.279,00 inkl. moms
kr.259,00 inkl. moms
kr.399,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms
kr.379,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms
kr.199,95 inkl. moms
kr.799,00 inkl. moms

Plus size nyheder

I denne kategori finder du det nyeste plus size tøj og den nyeste mode indenfor plus size moden.

Mange producenter har 6 nye kollektioner hvert år, så du vil jævnligt opleve, at der kommer nyt i denne gruppe.

Hvis du vil følge og se det nyeste nye i storpige tøj, er det her du skal kigge. Der kommer løbende det nye i store størrelser op her fra både danske og udenlandske mærker.

Se hvilket storpige tøj der hitter nu

Modetrenden skifter ofte og hos Mapeo arbejder vi på, at få det nyeste ind i shoppen, så hurtigt som muligt. Er du spændt på at se hvad der hitter lige nu, så følg med her og kig også gerne forbi vore Facebook side, hvor du vil kunne se tøjet på og små videoer, hvor nyhederne præsenteres, så snart det er på lager.

Vi guider hele vejen

Vi guider hele vejen og viser hvad du kan mixe og matche så du altid står helt skarp.

Det er jo altid dejligt, at finde en ny plus size kjole eller plus size tunika, som kan bruges med noget man har i forvejen, så tøjet man får købt også bliver brugt.

Mange danske producenter har store kollektioner til forår, sommer, efterår og vinter.

Her i mellem er der også 2 god pre spring og pre fall kollektioner, som kommer i forkøbet for de store kollektioner. Det vil sige du faktisk ca hver 2. måned vil få helt nye kollektioner fra de forskellige firmaer præsenteret.

Ind i mellem, kommer der også nyheder ind fra særligt det franske marked, som også kan præsentere lækkert storpige tøj i nye smarte trends hele året rundt.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.