Kaffe Curve Plus Size Tøj

Kaffe Curve er et lidt nyere dansk tøjmærke, som er en del af Kaffe tøjmærket fra DKCompany.

Læs mere om Kaffe Curve

Viser alle 5 resultater

Kaffe Curve er en tøj linje fra det danske tøjmærke Kaffe, der er specialiseret i plussize mode til kvinder. Tøj mærket Kaffe Curve blev lanceret for at imødekomme behovene hos kvinder i større størrelser og tilbyde moderne, stilfuldt og komfortabelt tøj, der er skræddersyet til at passe og fremhæve kurverne.

Kaffe Curve tøj er designet specielt til kvinder i større størrelser, hvilket betyder, at tøjet er skåret og syet til at passe og fremhæve plus-size kvinders kroppe. Pasformen er behagelig og flatterende, hvilket giver kvinder mulighed for at føle sig selvsikre og komfortable i deres tøj.

Plus size moden hos Kaffe Curve følger de seneste modetrends og tilbyder moderne og stilfulde designs. Kaffe Curve tøj er inspireret af aktuelle stilarter, farver og mønstre, hvilket gør det muligt for kvinder i større størrelser at føle sig modebevidste og trendy.

Hos Kaffe er kendt for at bruge kvalitetsmaterialer i deres tøjproduktion, og det samme gælder for Kaffe Curve tøj. Tøjet er lavet af materialer, der sikrer både komfort og holdbarhed.
Kaffe Curve tøjlinjen tilbyder en bred vifte af tøjstilarter, herunder kjoler, bluser, bukser, nederdele, jakker og mere. Dette giver kvinder i større størrelser mulighed for at finde tøj til forskellige lejligheder og sæsoner.

M
ens Kaffe Curve følger de aktuelle modetrends, har deres tøj også en tidløs elegance, der gør det velegnet til forskellige aldre og stilarter.

Ka
ffe Curve tøjlinjen er dedikeret til at fejre størrelsesmæssig mangfoldighed og tilbyde plus-size kvinder stilfuldt og komfortabelt tøj, der passer til deres unikke skønhed og stil. Mærket har fået popularitet for at skabe mode, der hylder kurverne og giver plus-size kvinder mulighed for at klæde sig med stil og selvtillid.
Bluser Tunika Kjoler Jakker Bukser Top
kr.599,00 inkl. moms

Forårskollektion :)

kaffe curve pullover kcmalia

kr.349,00 inkl. moms
kr.399,00 inkl. moms
kr.399,00 inkl. moms

Gavekort

Gavekort

kr.100,00kr.1.000,00 inkl. moms

Kaffe Curve - stilrent og stilfuldt tøj

Kaffe Curve er til plus size piger med kurver, og stilen er stilrent og stilfuldt tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken mode, komfort eller kvalitet.

Alle tre ting finder du i moden fra Kaffe Curve. Kaffe Curve henvender sig til den feminine kvinde som ønsker tøj i lækre farver og moderne skandinavisk stil.

Fra Kaffe Curve finder du kjoler, tunikaer, bukser til både hverdag og festlige begivenheder og til fornuftige priser.

Hos Kaffe Curve er der fokus på stil og pasform og pasformen betyder alt. For mange piger i store størrelser er pasformen afgørende, for du kan se nok så godt ud, men hvad hjælper det hvis tøjet strammer og fremhæver sider af din krop der genne ikke skal udstilles.

Det ved de godt hos producenten ved Kaffe Curve, og derfor bliver hver enkelt style fra Kaffe nøje konstrueret helt op fra bunden igen.

I Kaffe Curves storpige tøj finder du, at der er kigget på både højde, form og stil for de kurvede former.

Kaffe Curve et bæredygtigt produceret tøjmærke

For Kaffe Curve er der stor fokus på at skabe noget lækkert tøj, men også smart tøj med fokus på bæredygtighed.

Plus size tøjet skal passe i design og pasform, men det har også stor betydning, hvordan tøjet er produceret.

Tøjet er ofte lavet med gode bæredygtige kvaliteter, som eksempelvis Eco vero. Eco vero kvaliteten er et bevis på, at miljøet bliver passet godt på.

Kaffe Curve er en kollektion der kommer flere gange årligt og i deres sortiment finder du et lækkert udvalg af både Kjoler, tunikaer, bluser og flere produkter. Du vil derfor finde et god kollektion af lækre produkter der helt sikkert kan inspirere alle plus size piger, når du kigger på udvalget fra Kaffe Curves plus size kollektion hos Mapeo.

Husk at tjekke vores mål skema, så du også finder den rigtige str, når du shopper tøj.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.