Viser et enkelt resultat

GOZZIP er lækkert dansk designet plus size modetøj i høj kvalitet tilpasset plus size kvinder i størrelse 42-56. Her finder du kvalitet, hvor der er fokus på detaljerne og en rigtig god pasform. Gozzip er primært til kvinder i store størrelser, som ønsker kvalitet og somkan lide de farverige prints og særlige snit man får i tøjet fra Gozzip. Gozzip er et eksklusivt mærke og du bliver ikke skuffet når du vælger dette lækre plus size mærke.

Plus size tøjstilen hos GOZZIP tager udgangspunkt i både boheme, feminint, romantisk, rå og afslappet stil og du finder også et bredt udvalg af festtøj i store størrelser her, som man med fordel kan bruge dagen efter. Det er vigtig at have noget tøj man får brugt og dette finder du i de unikke storpige styles fra Gozzip designs. Gozzip kjoler og tunikaer er lavet til store damer med kurver, i en lækker åndbar kvalitet og god pasform. Gozzip giver kvinder med kurver en tøjstil med forførende detaljer at vælge imellem. Ligeledes finder man altid nogle lækre basis-varer i Gozzips udvalg. Der er et bredt sortiment af skjorter, cardigan bengalin-nederdele og underkjoler og meget mere

Gavekort

Gavekort

DKK100,00DKK1.000,00 inkl. moms
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.