Viser alle 9 resultater

GOZZIP er lækkert dansk designet plus size modetøj i høj kvalitet tilpasset plus size kvinder i størrelse 42-56. Her finder du kvalitet, hvor der er fokus på detaljerne og en rigtig god pasform. Gozzip er primært til kvinder i store størrelser, som ønsker kvalitet og somkan lide de farverige prints og særlige snit man får i tøjet fra Gozzip. Gozzip er et eksklusivt mærke og du bliver ikke skuffet når du vælger dette lækre plus size mærke.

Plus size tøjstilen hos GOZZIP tager udgangspunkt i både boheme, feminint, romantisk, rå og afslappet stil og du finder også et bredt udvalg af festtøj i store størrelser her, som man med fordel kan bruge dagen efter. Det er vigtig at have noget tøj man får brugt og dette finder du i de unikke storpige styles fra Gozzip designs. Gozzip kjoler og tunikaer er lavet til store damer med kurver, i en lækker åndbar kvalitet og god pasform. Gozzip giver kvinder med kurver en tøjstil med forførende detaljer at vælge imellem. Ligeledes finder man altid nogle lækre basis-varer i Gozzips udvalg. Der er et bredt sortiment af skjorter, cardigan bengalin-nederdele og underkjoler og meget mere

Bluser Tunika Kjoler Jakker Bukser Top
kr.799,00 inkl. moms
kr.599,00 inkl. moms
kr.999,00 inkl. moms
kr.799,00 inkl. moms
kr.9,00 inkl. moms
kr.19,00 inkl. moms

Accessories

anti statisk spray

kr.79,00 inkl. moms

Gavekort

Gavekort

kr.100,00kr.1.000,00 inkl. moms
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.