DNY Plus Size Tøj

DNY er et lækkert plus size tøjmærke under Marc Lauge i størrelse 42 til 56.

Læs mere om DNY

Viser 1–12 af 337 resultater

-63%
kr.149,00 inkl. moms
kr.199,00 inkl. moms
-58%
kr.249,00 inkl. moms
kr.60,00 inkl. moms
kr.60,00 inkl. moms
-51%
kr.97,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms
kr.123,00 inkl. moms

DNY - Et dansk stor pige tøjmærke

DNY er vel egentlig kendt for deres fantastiske jeans og bukser i store størrelser, da de i mange år har udviklet på denne kategori og i dag har jeans der sidder utrolig godt. Men DNY er meget mere også. DNY er et dansk produceret storpige mærke fra Esbjerg og stilen er til de modebevidste kvinder, med runde og bløde former. Mærket føres i størrelse 42 til 56. Du vil opleve at tøjet er med god pasform og ofte finder du et godt bredt udvalg til plus size piger der sætter pris på smart design. DNY kan bidrage med det meste lige fra den klassiske, rå stil, til den romantiske, boheme stil og over til den enkelte basic model der følger modens trend. Tøjet passer stilmæssigt både de unge piger og mere voksne kvinder med sans for flotte detaljer som vil følge moden og føle sig godt tilpas.

DNY Jeans til plus size piger

Du finder ofte et lækkert udvalg af DNY tøj hos Mapeo. DNY tøj er til kvinden med runde og bløde former. DNY favner bredt og er bl.a. kendt for sit store plus size jeans program. DNY bukser i store størrelser er i virkelighed en god buks. Her er der i modellen taget højde for de forskellige kropsformer. Så hvad enten du søger jeans med ultra smalle ben eller god lårvidde, kan du i DNY kollektionen finde det helt rigtige. DNY jeans er både klassiske men kan også fåes med slid, palietter, pyntesten m.m. DNY jeans er lavet til alle former og i flere længder til stor glæde for mange piger. De kommer også i flere farver og har den indvendige elastik i taljen som garanterer optimal pasform. Jeans fra DNY er ofte er meget bløde i kvaliteten og med meget stretch.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.