Som plussize pige med der søger en lækker tunika i stor størrelse kan du her finde et stort bredt udvalg i skønne modeller. Tunika i store størrelser er altid et hit hos piger med former og havd enten du søger en tunika i str. 48 eller en kjole i str. 56 så er kommet til den rette side.
Når du køber en tunika til store piger, skal du altid kigge på modellens form og længde. Hos Mapeo kan du finde mange lækre mærker i vores tunikaer og vi har blandt andet et stort og lækre udvalg i det danske mærke Handberg.
Tunikaer fra Handberg i str. 2xl svarende til str. 48/50. Handbergs tøj er ofte et stilfuld udvalg både i mønster, blomster og farver. Handberg findes både som kjoler, tunikaer, bluser leggins og bukser. Du kan bruge det til både til hverdag og fest og deres lækre kvalitet i viskose bluser kan let styles, og gøre en afslappet tunika klar til fest.
Når man handler plussize tøj kan det være svært at finde den rigtige størrelse, specielt i en netbutik. Tunika skal have rette størrelse og nogle gange kan man opleve at en tunika størrelse 48 slet ikke sidder godt, selvom man normalvis bruger denne størrelse.
Til at finde den rigtige størrelse i tunika, skal du derfor måle dit brystmål, og så vil du oftest kunne finde den rette størrelse. Nogle vil opleve, at man så i stedet skal vælge en tunika i str. 50 og hermed får en tunika med en den helt rigtige pasform. Kig derfor altid på størrelsesskemaet ved det produkt du ønsker, og find herfra målene på tunikaerne.
Når man forhandler tøj i store størrelser, skal der være et bredt, stort udvalg tunikaer, så der er noget for enhver smag. Dette sætter vi en ære i hos Mapeo. Du vil derfor kunne finde lækre Zizzi tunikaer til gode priser, eller lækre engelske mærker af tunika i plus size størrelse, som ikke fås mange steder.
De er super skønne, og med rigtig flotte detaljer. Vi har både tunikaer med lange og korte ærmer så du kan finde en tunika der passer til årstiden. De kortærmede kan også bruges med en langærmet T-shirt indenunder.
Generelt er tøj fra Zizzi en vinder, da du her handler med et storpige mærker, der er specialiseret i tøj der passer til str. 44 og op til 56. En tunika i str. 56 skal have de rigtige mål, så den falder rigtigt og dækker, hvor det gør mest gavn.
Tunikaer er rigtige behagelige at have på året rundt, men måske særligt om sommeren, hvor de er skønne og luftige at have på, da de sidder dejligt løst, så man ikke kommer til at svede for meget.
Storpige moden lige nu giver et bredt udvalg i tunika til piger med kurver og former. En tunika er en nærmest uundværlige del af garderoben. Det gode ved en lækker tunika i plus size er den kan bruges med mange forskellige underdele og giver et unikt udtryk hver gang.
Når man vælger leggins i plus size størrelser, vil man hos os finde nogle super lækre i god cotton kvalitet. Disse er flotte til en halvlang tunika og sæt gerne et bælte og et par smarte støvler til. Herved kan man skabe en cool og feminin stil med lag på lag ved også at tilføje en vest, eller en cardigan.
Vi har tunika i størrelse 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 56 og 58. En af fordelene ved tunikaer er, at de kan bruges i rigtig mange sammenhænge og let kan sættes sammen med andet tøj. Så kan du ikke bestemme dig for én, er det helt i orden at tage flere tunikaer med hjem.
Mange oplever, at den tunika der var købt til en festlig lejlighed, efter følgende bliver hittet til dagligdagen, og ofte en ny og unik favorit i dit klædeskab. Med tunikaer fra Mapeo finder du forskellige priser, der også gør, at der er mulighed for ar putte flere forskellige i kurven, når du handler.
Det er altid en god fordel og giver dig mulighed for flere forskellige muligheder for at sætte tøj sammen på kryds og tværs. Vi snakker meget om tunika i store størrelser og plus size tøj til kvinder og dette er blevet mere populært, nu hvor moden også er begyndt at følge med. Lad os slå fast at tøj str 42-58 er plus size tøj og modellen på tøjet, er lavet så den passer og har en form, der gør den sidder bedre på en pplus size pige.
Man kan stadig finde tøj i alm str 48 og 54 der ikke er plus size mærket, og her skal man vær opmærksom på formen af tøjet. Kig her efter en tunika i A-form, da du herved kan sikre dig en god pasform. Kurvede piger og kvinder skal have tøj vildt lækkert design.Tøj i str 42-58 er bare godt til store kvinder / piger med kurver, så længe du selv er opmærksom på pasform og tøjets form, så vil du altid kunne finde en vinder.
Mange kvinder der søger dametøj i store størrelser, elsker tunikaen. Den er lige til at tage på. Super flot med bukser, leggings eller måske strømpebukser indenunder. Der er flere muligheder med en tunika. En tunika er god og rummelig, og falder fint til kroppen. Tunika i storpige størrelse vil oftest have en pasform og frihed til at man kan bevæge sig, uden at der er noget der strammer. Ofte vil piger med kurver have dage hvor det er rart med en tunika der skjuler kroppen lidt, giver bevægefrihed og bare er behagelig at bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.